U bent van harte welkom

Neem contact op met Nienke, Jaap of Derk - bij ons geen keuzemenu.

Met Alpha Vastgoedfinanciering haalt u een betrouwbare debt broker/ intermediair in huis. Met een hecht team bieden we u continuïteit, goede voorwaarden en de hoogste slagingskansen. Onze ruime ervaring in vastgoed en financiering betaalt zich voor u uit. ​

Alpha Vastgoedfinanciering
sinds 1988

De voorgeschiedenis begint in 1979 in Alkmaar met de oprichting van Alpha Hypotheken, een makelaardij in woonhuishypotheken voor eigen gebruik. Na bijna een decennium werd het tijd voor uitbreiding. Een zelfstandig zusterbedrijf – Alpha Bedrijfshypotheken – ging in 1988 van start en richtte zich op de zakelijke markt. Als intermediair in zakelijke vastgoedfinanciering maakte Alpha naam en bouwde aan een vaste klantenkring. Eind 1999 vond er een management buy-out plaats. Alpha Bedrijfshypotheken kwam op eigen benen te staan en veranderde van naam: Alpha Vastgoedfinanciering was een feit.

Maak kennis met ons team

Jaap Ossewaarde

Directeur en eigenaar

Na zijn studie Rechten aan de Vrije Universiteit, startte hij 1992 zijn loopbaan bij DTZ Zadelhoff en trad in 1993 in dienst bij Alpha. Sinds 2000 is de directie van Alpha Vastgoedfinanciering in zijn handen.

Nienke de Bont

Office manager

Nienke is al jaren het vaste aanspreekpunt voor onze klanten en werkt bij ons sinds 1998.

Derk van Bodegom

Bemiddelaar/ debt broker

Derk begon zijn loopbaan in 1973 bij FGH Bank. Hij werkte landelijk vanuit het westen en was ook kantoormanager bij de FGH in Groningen, vanaf 1988 directeur van Alpha Bedrijfshypotheken en later mede-eigenaar Alpha Vastgoedfinanciering. Nu werkt Derk bij Alpha als bemiddelaar/ debt broker.