Vastgoed-financiering voor ambitieuze beleggers

Vastgoedfinanciering voor ambitieuze mensen

Wij helpen met het vinden van een financier en goede voorwaarden.

Alpha Vastgoedfinanciering is specialist in zakelijke vastgoedfinanciering.
Dat kan zowel gaan om een aankoopfinanciering als herfinanciering voor commercieel vastgoed in de breedste zin van het woord. Onder andere woningen, winkels, kantoorruimte, bedrijfshallen en hotels. Wij begeleiden in het heronderhandelen of verlengen van bestaande leningen voor meer liquiditeit en betere voorwaarden. Ook bieden wij hulp bij (deel)royementen en geven toelichting bij nieuwe financieringsregels.

Onze diensten zijn grofweg op te splitsen in:

U en uw vraagstuk
staan voor ons centraal

Onze aanpak is persoonlijk: u en uw vraagstuk staan voor ons centraal. Door de jaren heen hebben wij een grote kring van trouwe cliënten opgebouwd en door aanbevelingen breidt deze steeds verder uit. Datzelfde geldt ook voor onze financiers. In ruim 30 jaar hebben we veel goodwill opgebouwd. En zelfs deze financiers verwijzen regelmatig relaties aan ons door. Adverteren doen wij nauwelijks. Tevreden cliënten zijn ons doel. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Nienke, Jaap of Derk – en zoals we al vermeldden, bij ons ouderwetse service en géén keuzemenu.

Voor zakelijke beleggers

Via een telefonische intake bepalen wij of onze expertise aansluit bij uw wensen. Onze kracht ligt bij zakelijk beleggers met al enige kennis en ervaring op vastgoedgebied. Dat zijn bijvoorbeeld privé/box III beleggers in winkels, woningen, kantoren en bedrijfsruimtes bestemd voor de verhuur. Ook hebben wij veel ontwikkelaars en vastgoedbedrijven in onze cliëntenkring.

En in de beperking toont zich de meester: verzekeringen, pensioenen en woonhuishypotheken voor particulier gebruik doen wij niet. Hiervoor verwijzen we u graag door naar hypotheekadviseurs of financieel adviseurs voor particulieren.

Onze financieringen

Hieronder volgt een kleine greep uit de financieringen die wij recent voor cliënten deden. Om privacy redenen vermelden wij geen adressen. Wij werken landelijk. En gevallen zijn onderling nooit gelijk. Door onze jarenlange ervaring en kennis van financieren, kunnen we vaak veel betekenen bij herstructurering en uitbreiding van lopende financieringen., zowel op grote als ook op kleinere schaal. En zowel voor nieuwe als bestaande cliënten.

400.000 voor een ontwikkelaar, geplaatst bij overbruggingsfinancier van buitenlandse origine,
onderpand : nieuwbouw van 2 bedrijfsruimtes en 2 woningen te Noord-Holland

2.000.000 voor een box 3 belegger, geplaatst bij Nederlandse handelsbank,
onderpand : na transformatie beleggingswoningen en winkels te Noord-Holland

200.000 voor een box 3 belegger, geplaatst bij kleinere financier,
onderpand: mixpand van winkel en bovenwoning

2.500.000 voor een ontwikkelaar, geplaatst bij overbruggingsfinancier,
onderpand : twee lege kantoorgebouwen te Noord-Holland

550.000 voor een vastgoedbedrijf, geplaatst bij kleinere handelsfinancier,
onderpand : enkele woningen

21.000.000 voor een vastgoedbedrijf, geplaatst bij een Nederlandse grootbank,
onderpand : beleggingswoningen verspreid over Nederland, overwegend Zuid-Holland en Limburg

5.250.000 voor een box 3 belegger, geplaatst bij Nederlandse grootbank,
onderpand : pakket verhuurde woningen Amsterdam

8.000.000 voor een vastgoedbedrijf, geplaatst bij Nederlandse grootbank,
onderpand : beleggingswoningen te Amsterdam

4.000.000 voor een box 3 belegger, geplaatst bij een buitenlandse bank/ financier,
onderpand : bedrijfsruimten en gemengde panden in Friesland en Groningen

2.000.000 voor een box 3 belegger, geplaatst in drie tranches bij nieuwe Nederlandse financier met buitenlandse funding,
onderpand : diverse woningen te Lelystad en Zaandam

240.000 voor een box 3 belegger, geplaatst bij Nederlandse financier,
onderpand : appartementsrecht in Amsterdam

1.000.000 voor een vastgoedbedrijf, geplaatst bij kleinere Nederlandse bank,
onderpand : woningappartementen

Van mogelijkheid
naar succes

Na het vaststellen van uw profiel en ambities beginnen we bij uw wensen, plannen en uw vastgoed. Ook beoordelen wij de financiële stukken die u aanlevert. Op basis hiervan maken wij een snelle, maar gedegen haalbaarheidsanalyse. Dit is nodig om een oplossing te kunnen geven voor uw financieringsvraagstuk. Soms is dit even puzzelen, maar vaak de moeite waard.

Op basis van onze analyse geven wij u een indicatie van de mogelijkheden. We nemen deze persoonlijk met u door en geven toelichting waar nodig. In dit stadium bespreken wij ook onze kosten met u. Na een wederzijds akkoord starten wij de bemiddeling. We brengen u in contact met onze financiers en werken toe naar een passende oplossing voor u en uw vastgoed.

Sinds jaar en dag werken wij no-cure-no-pay. Met andere woorden: wij vertrouwen op een succesvolle afronding van uw financiering.

Sinds jaar en dag werken wij no-cure no-pay. Met andere woorden: wij vertrouwen op een succesvolle afronding van uw financiering.