Actueel

Wij schrijven over de laatste ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. U leest het hier.
maart 2023
In ons dagelijkse werk spreken wij veel mensen. Mensen, die hard werken, panden aankopen, renoveren en verhuren of verkopen. Vaak op grote schaal. Professionals, die gebouwen transformeren of nieuwbouwwoningen doen verrijzen. Voor verhuur én verkoop.
december 2022
In 2022 zijn ons wat zaken opgevallen. Corona liet in de vastgoedbranche gelukkig weinig littekens achter. De start van dit jaar kenmerkte zich juist door onrust in de Oekraïne en daardoor stijgende energiekosten.
september 2022
Het CBS houdt onder andere bij hoe de Nederlandse woningmarkt qua doorsnee in elkaar zit. Bovendien heeft de overheid recent nog de Stec-groep onderzoek laten doen, ook om haar plannen voor huurregulering verder te onderbouwen. Het leek ons leuk om dat eens uit te pluizen.
juni 2022
Het kabinet wil minder particuliere beleggers en het huren van huurwoningen betaalbaarder maken. Deze marktinmenging veroorzaakt nu al behoorlijk onrust.
februari 2022
Nu corona haar langste tijd lijkt te hebben gehad en de media nieuwe crises hebben gevonden om over te schrijven, is het belangrijk om het hoofd koel te houden. De inflatie is een bron van zorg en onrust, maar er is meer.