Actueel

Wij schrijven over de laatste ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. U leest het hier.
maart 2024
Al sinds 1988 staan wij onze relaties bij met goede financieringsaanvragen bij financiers en verhogen wij uw slagingskansen.
september 2023
Nu iedereen al even terug is van vakantie is het afwachten wat het demissionaire kabinet en het Parlement gaan verzinnen. Nieuwe verkiezingen komen eraan, maar de economie heeft al een tijdje helaas niet meer de hoogste prioriteit gehad. Er valt weinig te verduurzamen als er niets wordt verdiend. Bovendien is er de afgelopen tijd -naast de hard gestegen rente- al zo veel voor u veranderd.
maart 2023
In ons dagelijkse werk spreken wij veel mensen. Mensen, die hard werken, panden aankopen, renoveren en verhuren of verkopen. Vaak op grote schaal. Professionals, die gebouwen transformeren of nieuwbouwwoningen doen verrijzen. Voor verhuur én verkoop.
december 2022
In 2022 zijn ons wat zaken opgevallen. Corona liet in de vastgoedbranche gelukkig weinig littekens achter. De start van dit jaar kenmerkte zich juist door onrust in de Oekraïne en daardoor stijgende energiekosten.
september 2022
Het CBS houdt onder andere bij hoe de Nederlandse woningmarkt qua doorsnee in elkaar zit. Bovendien heeft de overheid recent nog de Stec-groep onderzoek laten doen, ook om haar plannen voor huurregulering verder te onderbouwen. Het leek ons leuk om dat eens uit te pluizen.